سودا مزاجی No Further a Mystery
سودا مزاجی No Further a Mystery
Blog Article
مصرف خامه و سرشیر گاوی، تنها به مقدار بسیار محدود و کم و حتماً به همراه عسل ویا مربای سیب یا زنجبیل
این افراد باید توجه داشته باشند که انتخاب ورزشهای کم تحرک نه تنها به کاهش وزن آنها کمک نمیکند. بلکه ممکن است در برخی موارد انجام ورزش نامتناسب با مزاج شخص، سبب شود تا سلامت فرد با اختلال مواجه شود.
غذاهایی که بلغمی ها نباید مصرف کنند، شامل انواع لبنیات همچون شیر و ماست، ترشی، شور، گوشت گاو و گوساله (چون طبع سرد هستند)، عدس، قارچ، سیب زمینی، گوشت سفید یعنی مرغ و ماهی (به خصوص برای روماتیسمیها)، میوه ترش و نرسیده، جو برای مثال در سوپ جو یا نان جو، لیمو شیرین، خیار، نارنگی، کیوی، نسکافه و قهوه و چای، کره گیاهی، روغن نباتی، برنج، نوشابه، سوسیس و کالباس و.
. دمنوش بابونه دارای خاصیتی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند، به همین دلیل پیشنهاد میشود تا هنگام بیماری و سرماخوردگی خوردن این دمنوش را فراموش نکنید.
برای مثال، ممکن است به علت غلبه بلغم به چاقی شکمی، سنگ کلیه، ناباروری یا مشکلات گوارشی دچار شوید.
اندامهای تولید مثل: غلبه بلغم و افزایش سردی در اندامهای تولید مثلی زنان و مردان با بزرگ شدن پروستات، افزایش خونریزی قاعدگی، عفونت رحم و ناباروری مشخص میشود.
افرادی که سوداوی مزاج هستند، حداقل باید در طول روز یک غذای گرم و تر بخورند تا تعادل آنها برای مزاج کنترل شده باشد.
در جدول زیر میتوانید با تعدادی از غذاهای مفید و مضر برای این افراد آشنا شوید:
پاسخ به ایرج رانکوهی گاهی وقتا هم بعد صرف غذا حالت رتی خواب میگیرم.
پاسخ به ژیلا من دکتر نیستم .خودم داشتم.اگه در زمان سلامتی کامل هم خلط دارید .
سویق گندم، خرما، کشمش، انبه، آناناس، شیره خرما و انگور، گوشت و تخم کبک، جعفری و شوید همگی برای شما مفید هستند.
در نتیجه شما میتوانید به جز غذاهای ذکر شده، غذاهای دیگر را هم به عنوان وعده ناهار برای بلغمیها امتحان کنید. البته به شرط اینکه از مواد اولیهای استفاده شود که در ادامه بیان میکنیم.
محتوای مقاله (با استفاده از این لیست به موضوع مورد نظر دسترسی سریعتر website دارید)
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.